Видео: Да не ти се верува – Постои Супермен!

Loading...

Можете ли да поверувате – постои Супермен!Откако утврдивме дека постои Бетмен, се појави и Супермен…
Тој се наоѓа во Русија моментално и ги покажува своите моќи 🙂
Погледнете го видеото во продолжение:

Откако утврдивме дека

loading...
Loading...