Видео: Да се потсетиме на комедијата „Глупавиот и поглупавиот“.

Loading...

Комдијата која беше составен дел од нашете детство, која сите не смееше до солзи. Во неа глумеше Џим Кери и тој неодамна најави дека е во план снимање на уште едно продолжение на филмот. Овој филм излезе пред околу 19 години односно во 1993 година, а слична верзија на него но со различни актери беше снимена во 2003 година. Во второто најавени продолжение би требало да биде истата екипа на актери.Со ова видео ве потсетуваме на комедијата „ Глупавиот и поглупавиот“.Комдијата која беше составен дел од нашете детство, која сите не смееше до солзи. Во неа глумеше Џим Кери и тој неодам

loading...