Видео: Дали бебето се плаши од маската?

Loading...

Ова бебе има малку поинакви стравови од другите.Таткото на бебето става маска со цел да го уплаши, но реакциите на бебето беа навистина неочекувани. Наместо да се плаши од маската, очигледно е дека има поинакви стравови од другите бебиња. Погледнете ги неговите реакции.
Таткото на бебето става маска со цел да го уплаши, но реакциите на бебето беа навистина неочекувани. Наместо да се плаши од маската, очигледно е де

loading...
Loading...