Видео: Дали е ова доказ дека ФБИ агентите се глупави?!

Видеото е можеби доказ дека сепак ФБИ агентите се глупави.
 
Можеби имаат сила и моќ бидејќи носат оружје, но сеуште се прашуваме дали имаат барем малку мозок и доколку го имаат дали го употребуваат.
 
Краткото видео ќе ви покаже за што станува збор.Видеото е можеби доказ дека сепак ФБИ агентите се глупави.

Пронајдете не на следниве мрежи: