Видео: Дали е ова најемотивната реклама на Microsoft?

Loading...

Мicrosoft ја промовираше новата реклама која ќе се емитува за време на најважната ноќ во американскиот фудбал, а тоа е Super Bowl натпреварот, каде се емитуваат најскапите реклами од сите моќни компании и истите се голема забава за гледачите.Сепак, Microsoft одбра поемотивна тема и ја искористи приказната на целосно парализираниот рагбист Стив Глисон.
Стив Глисон е еден од најголемите спортски легенди на градот Њу Орлеанс со кого започнала победничката серија на тимот „Светци“ во враќањето на домашниот стадион во инаку разрушениот град од катастрофалниот ураган Катрина. Но, радоста за Глисон не траела долго, бидејќи се разболел од неизлечливата Лу Геринг болест.

Сега Глисон покажавуа дека има голема волја за живот и со помош на таблетот Microsoft Surface Pro 2 комуницира со неговото семејство и околина и нема намера да се откаже и покрај целосната парализа на телото и говорот.
Во продолжение погледнете ја оваа одлична реклама која сигурно ќе ве мотивира во животот.
Сепак, Microsoft одбра поемотивна тема и ја искористи приказната на целосно парализираниот рагбист Стив Глисон.
Стив Глисон е еден од најго

loading...
Loading...