Видео: Дали и вие би ја ставиле раката меѓу градите на непозната девојка?

Loading...

Како вие би реагирале ако некоја убава девојка, на која двете раце и се зафатени ве замоли да и го извадите клучот од бујното деколте? Како вие би реагирале ако некоја убава девојка, на која двете раце и се зафатени ве замоли да и го извадите клучот од бујното деколте?
Сигурни сме дека би биле вистински џентлмен и ќе дадете се од себе да и го пронајдете клучот во градникот, зарем не?

Погледнете го видеото што го сними скриената камера: 
Како вие би реагирале ако некоја убава девојка, на која двете раце и се зафатени ве замоли да и го извадите клучот од бујното деколте?
Сигу

loading...
Loading...