Видео: Дали ја паметите песнава?

Loading...

Дали ја паметите песнава?Веруваме дека доколку имате околу 20 години, сигурно ќе се сетите на песнава. Ова е една од песните која го обележа нашето детство. Израснавме со песните од детските фестивали кои постојано ги слушавме. 
Дали воопшто постоеше некој што немаше дома видео касета со некој од детските фестивали?
Веруваме дека не. За жал денешните деца ја немаа таа можност, да уживаат како нас, тие секојдневно слушаат песни кои воопшто не им одговараат на возраста.Веруваме дека доколку имате околу 20 години, сигурно ќе се сетите на песнава. Ова е една од песните која го обележа на

loading...
Loading...