Видео: Дали ова е најглупавата филмска смрт што сте ја виделе?

Loading...

Точно е дека станува збор за филм. Често во филмовите гледаме нерални сцени.
Главните ликови секогаш го преживуваат невозможното. Често, тоа кај гледачите  негативно влијае и создава одбивност. Сепак, тоа го оставаме на режисерите.
 Секако зборуваме за играните филмови, сериските  воопшто не се осудуваме да ги коментираме. Едноставно ни е доста од нивните „потресни“ приказни.
Задолжително погледнете го видеото. Според нас ова е една од најглупавите филмски сцени. Па дали може една топка да го направи ова? Го очекуваме вашето мислење…
 Точно е дека станува збор за филм. Често во филмовите гледаме нерални сцени.
Глав

loading...
Loading...