Видео: Дали ова е наследничката на Цеца?

Loading...

Дали според вас оваа девојка е талентирана?Дали може да кажеме дека Цеца конечно ја доби својата наследничка?
Станува збор за Анастасија-нејзината ќерка…
Несомнено, девојкава убавината ја наследила од својата мајка, но дали го наследила нејзиниот талент?
Ги очекуваме вашите коментари…

 
Дали може да кажеме дека Цеца конечно ја доби својата наследничка?
Станува збор за Анастасија-нејзината ќерка…
Несомнено, девојка

loading...
Loading...