Видео: Дали ова е новата Витни Хјустон?!

Ова е новата Витни Хјустон! 24-годишно девојче –сирак, ја исправи публиката на нозе во американскиот X-Factor и го расплака жирито.Девојка на 24 годишна возраст успеа да исполни една од најсложените песни на Витни Хјустон како никој до сега. Ешли Вилијамс учествуваше во американското издание на X-Factor и ја крена целата публика на нозе.
Публиката имаше чувство како да се наоѓа на концерт на самата Витни Хјустон.
До крајот на песната никој од публиката не седна, а жирито се расплака. Потресен беше дури и Сајмон Коел – основачот на конкурсот, кој не се воздржа и ја пофали Ешли Вилијамс:
„Ти си причината, поради која ова шоу за таленти беше пренесено во Америка,“-изјави шармантниот Англичанец.
Ешли никогаш порано не се занимавала професионално со музика. Таа останала сирак уште од малечка, па оваа емоционална изведба ја посвети на своите родители.
Не пропуштајте да ја слушнете изведбата на Ешли:

Девојка на 24 годишна возраст успеа да исполни една од најсложените песни на Витни Хјустон како никој до сега. Ешли Вилијамс учествуваше во америка

Пронајдете не на следниве мрежи: