Видео: Дали ова момче е геј?

Момци, дали некој од вас би ја имал оваа реакција?
Пред него оди една згодна девојка, тој започнува да испушта „чудни звуци“ …
Токму во моментот кога помисливме дека реши да и пријде и да се запознаат, тој направи нешто сосема неочекувано…
Ја турна девојката и се наведна да ги земе парите. Неверојатно!!!
Па, момци ние повторно ве прашуваме: Дали покрај ваква девојка би ги забележале парите кои се наоѓаат на подот? Ги очекуваме вашите одговори во просторот за коментари.Момци, дали некој од вас би ја имал оваа реакција?
Пред него оди една згодна дево

Пронајдете не на следниве мрежи: