Видео: Дали сте го заборавиле ова чувство?Ова видео ќе ве врати во назад во детството…

Loading...

Кејден за прв пат излегла од куќата на дождот и тоа било една вистинска љубов на прв допир.Малото девојче не сакало да влезе во куќата.
Децата се украс на светот, а тоа го докажува и ова видео.
Кејден за прв пат доживеала да излезе на дождот. Таа излегла пред куќата со насмевка на лицето и иако веќе во првите неколку минути покиснала, таа ги „фаќала“ капките дожд.
Таа не сакала да се тргне од дождот иако нејзината мајка се ободувала да ја натера да влезе внатре.
Погледнете го видеото на симпатичната Кејден која сигурно ќе ви измами насмевка на лицето..

Малото девојче не сакало да влезе во куќата.
Децата се украс на светот, а тоа го докажува и ова видео.
Кејден за прв пат доживеала

loading...
Loading...