Видео: Дали знаете колку е часот?

Loading...

Смешно и интересно видео. Доколку не знатете колку е часот,  сега знаете каде да се обратите.
Сигурно нема да погрешите, тој го знае вистинското време секогаш!
 Смешно и интересно видео. Доколку не знатете колку е часот,  сега знаете каде да се обратите.

loading...