Видео: Даниел Кајмакоски „На крајот од тунелот“

Loading...

Слушнете како звучи Даниел Кајмакоски на германски. Македонскиот претставник на Х фактор Даниел Кајмакоски на кој јазик и да запее звучи фантастично. 

Слушнете го Даниел Кајмакоски со песната „Am Ende des Tunnels“ и уверете се: 
Македонскиот претставник на Х фактор Даниел Кајмакоски на кој јазик и да запее звучи фантастично. 

Слушнете го Даниел Кај

loading...
Loading...