Видео: Џастин Бибер „надуван“?

Loading...

Проблематичниот млад пејач се вклучи во акција за промовирање на новитетите на Инстаграм. Од сега, на популарната мрежа може да поставувате и видео снимки, тоа Бибер го најави во своето видео.
„Луда вест, друштво“, се обиде Бибер да каже, но веднаш потоа започна да „умира“ од смеа. А очите му беа нешто црвени…
Имено, Бибер нема да биде осуден за судирот кој го имаше со папараците. Но, сега повторно не изненадува, па така одвај успеа да изговори едноставна реченица. Постојано запираше и се смееше.
Американските медиуми пишуваат дека очигледно конзумирал марихуана пред да го сними видеото. Што велите вие?
 Проблематичниот млад пејач се вклучи во акција за промовирање на новитетите на Инстаграм. Од сега, на популарната мреж

loading...
Loading...