Видео: Џастин Тимбрлејк го прекинал концертот, бидејќи една девојка му покажала…

Loading...

Поп пејачот Џастин Тимберлејк одржал концерт во Филаделфија, каде една „обожавателка“ му покажувала среден прст. Еве како тој реагираше… Мора да признаете дека е чудно да купите билет во вториот ред за пејач кој не ви се допаѓа.
Ова го направи една Американка, која присуствуваше на концертот на Џастин во Филаделфија.
Додека тој пеел на сцената, таа постојано му го покажувала средниот прст, што не можело да помине незабележано од страна на пејачот.
Џастин одлучил на кратко да го прекине концертот за да и се обрати на девојката:
„Дали се обидуваш да ме изнервираш? Си купила билет за вториот ред за да ми покажеш среден прст? Тоа навистина нема никаква смисла… – рече пејачот и и возврати со иста мера.
Погледнете во видеото на следната страна како тоа изгледаше.

 
Мора да признаете дека е чудно да купите билет во вториот ред за пејач кој не ви се допаѓа.
Ова го направи една Американка, која присуствув

loading...
Loading...