Видео: Џенифер Анистон во духовито интервју

Loading...

Американската актерка Џенифер Анистон на промоцијата на филмот We’re the Millers во Лондон даде необично интервју итоа благодарение на новинарот на БиБиСи, Крис Старк.Американската актерка Џенифер Анистон на промоцијата на филмот We’re the Millers во Лондон даде необично интервју итоа благодарение на новинарот на БиБиСи, Крис Старк.
На своја сметка, актерката шегувајќи се со Крис, прилично се забавуваше во интервјуто кое траеше повеќе од пет минути. Во текот на интервјуто, Џенифер стана фан на малиот фудбалски клуб Ватфор, бидејќи новинарот е нивен голем фан на актерката и подари дрес со нејзиното презиме, што неа многу ја израдува: „Баш сум поласкана. Ова е баш посебно!“.
Крис имаше интересни прашања за актерката, го интересираше дали долго истражувувала за тоа како треба да одглуми стриптизерка во фирма и што јадела во текот на денот.
Погледнете го во целост ова интересно интервју на Џенифер Анистон, на ТЗМ.МК
 Американската актерка Џенифер Анистон на промоцијата на филмот We’re the Millers во Лондон даде необично интервј

loading...
Loading...