Видео: Девојчето доживеало „ШОК“ кога го видела лицето на нејзиниот татко!

Loading...

Реакцијата на ова девојче ќе ви го направи денот. Имено нејзиниот татко и таа си ги играле оние детски игри „Пооди кој е“ или „Каде сум“, а тогаш таткото ја избричи брадата. Следеше истински шок.Bredli Bejli имаше голема и густа брада кога со својата ќерка си ги играл овие детски игри.
Во видеото кое го поставила неговата сопруга, можеме да забележиме како девојчето во текот на игрите весело се смее.
Но,  Bejli ја прекинал играта за да оди да се избричи, а потоа се врати за да продолжат со играта.
Погледнете каква беше реакцијата на ова девојче кога погледна под пешкирот – вистински ХОРОР.

Bredli Bejli имаше голема и густа брада кога со својата ќерка си ги играл овие детски игри.
Во видеото кое го поставила неговата сопруга, м

loading...
Loading...