Видео: Девојка го преврте автомобилот на кров за само десет секунди возење со инструкторот

Loading...

Една девојка од Јужна Кореја успеа во текот на возењето  со инструктор за само десет секунди да го преврти автомобилот на кров.Една девојка од Јужна Кореја успеа во текот на возењето за само десет секунди да го преврти автомобилот на кров. Наместо да притисне кочница како што и вели инструкторот, таа притиснала на педалата за гас, па со голема брзина удрила во оградата.
Во текот на видеото може да се слушне дека инструкторот вели да притисне на кочницата, но таа очигледно не го разбрала. Кога автомобилот започна да оди со голема брзина таа во паника прашува: Што да правиме?
 Погледнете го видеото.
 
Една девојка од Јужна Кореја успеа во текот на возењето за само десет секунди да го преврти автомобилот на кров. Намес

loading...
Loading...