ВИДЕО: Девојка која „шмрка“ кондом, а потоа го извлекува низ уста!

Нема да верувате кога ќе видите кој е новиот, вознемирувачки тренд на интернет меѓу тинејџерите. Една млада девојка покажува како овој луд предизвик го изведува на нејзиното видео на YouTube.
“Кондом предизвик” е најновиот вознемирувачки тренд на YouTube, каде што децата шмркаат кондоми, а потоа ги извлекуваат низ устата. Да, тоа е одвратно колку што и звучи.
Иако видеата почнаа да се појавуваат во октомври, предизвикот неодамна стекна популарност по видеото на оваа девојка. Се надеваме дека никогаш не би посакале да се обидете да го направите ова или да дозволите некој друг да го направи истово.Нема да верувате кога ќе видите кој е новиот, вознемирувачки тренд на интернет меѓу тинејџерите. Една млада девојка по

Пронајдете не на следниве мрежи: