Видео: Девојка проголта жив гуштер натопен во кечап

Непозната девојка од еден американски универзитет изеде жив гуштер кој го натопила во кечап.Сепак, симпатичната буцка не успеа да го проголта омилениот влекач од првиот обид, туку дури од третиот.
Кога конечно успеа да го проголта, гордо ја отвори устата и го покажа јазикот за да потврди дека гуштерот е на пат накај нејзиниот желудник.
Погледнете го видеото:

Сепак, симпатичната буцка не успеа да го проголта омилениот влекач од првиот обид, туку дури од третиот.
Кога конечно успеа да го проголта,

Пронајдете не на следниве мрежи: