ВИДЕО: Девојката почна да се тресе и да бара помош, а тој прсна од смеење!

Loading...

Овој човек се занимава со шеги кои се нарекуваат социјални експерименти. Тој им понуди на луѓето по 20 долари за да изедат екстракт од најлутите пиперки на светот.Луѓе како луѓе, за пари се подготвени сѐ да направат.
Условот беше да издржат пет минути и да не бараат млеко, кое им е понудено за да го смират грлото.
Но ,една црномурна девојка не издржа баш најдобро.Луѓе како луѓе, за пари се подготвени сѐ да направат.
Условот беше да издржат пет минути и да не бараат млеко, кое им е понудено за да го с

loading...