Видео: Девојки ги користат своите бутини како рекламен простор

Девојките во Токио имаат нов хит! Тие ги нудат своите бутини како нов рекламен простор. Мора да признаеме дека тие смислеле одличен начин на заработка без многу мака.
Се започнало кога на една ПР агенција и била потребна интензивна и интересна кампања. Оттогаш голем број девојки во Токио ги изнајмуваат своите бутини како рекламен простор.

Наликува на одлична идеја, сепак и мажи и жени знаат да го свртат погледот кога станува збор за „секси бутчиња“ зар не?! 
Погледнете го видеото на ТЗМ.МКДевојките во Токио имаат нов хит! Тие ги нудат своите бутини како нов рекламен простор. Мора да признаеме дека тие сми

Пронајдете не на следниве мрежи: