ВИДЕО: Директорот на ВИП го прифати ледениот предизвик, но на еден поинаков начин!

Loading...

Главниот извршен директор на мобилниот оператор „Вип”, Никола Љушев, го прифати предизвикот од Роберт Орданоски, директорот на АЕК.Иако тој не се полеа со ледена вода, направи лична донација за болните од АЛС.
Љушев не се полеа со кофа ладна вода и му даде лична донација на здружението за борба со ретки болести „Живот со предизвици“ од Македонија.
Истовремено, тој ги предизвикува сите корисници и вработени во „Вип“ да донираат на отворениот број 077 143 143 за помош на здружението за борба со ретки болести „Живот со предизвици“. 
Погледнете го видеото на следната страна:

Иако тој не се полеа со ледена вода, направи лична донација за болните од АЛС.
Љушев не се полеа со кофа ладна вода и му даде лична донациј

loading...
Loading...