ВИДЕО: ДОКАЗ дека децата се НАЈИСКРЕНИТЕ суштества!

Кој може да биде поискрен од малите и невини души, ако не децата? Во американското шоу „Џими Кимел Лајф“ на случајни минувачи со нивните најмали им беше поставувано прашањето: Кого повеќе сакаат, мајка им или татко им?  Навистина тешко прашање, но што мислите дека тие одговорија? Ајде да видиме.Навистина тешко прашање, но што мислите дека тие одговорија? Ајде да видиме.

Пронајдете не на следниве мрежи: