Видео: Докторите го нарекоа ЛУД- одбил хемотерапија и сам се излечил!

Loading...

Овој човек и рече „НЕ“ на хемотерапијата и започна со алтернативни методи.Станува збор за Крис Варк кого докторите го  нарекле ЛУД. Но неговата приказна не завршува трагично. На 26 години Крис е соочен со ноќна мора и не знае како да се справи со тоа.
Неговата дијагноза била рак на дебелото црево во 3 фаза и 60% да живее пет години под хемотерапија. Но Крис се одлучува за алтернативниот начин на лекување на телото, адаптирајќи го неговиот животен стил на органска исхрана полна со сокови. Ова е неговото сведоштво:
Извор: mkd-news.comСтанува збор за Крис Варк кого докторите го  нарекле ЛУД. Но неговата приказна не завршува трагично. На 26 години Крис е соочен со ноќна мора

loading...
Loading...