Видео: Домаќински спас – Нема веќе пеглање!

Loading...

Домаќински спас…Туби е првата автоматска пегла која истовремено ја суши и пегла облеката со помош на врел воздух
– чини 1000 евра.
Како работи погледнете на видеата во продолжение:

Преземено од: МКD-news
 Туби е првата автоматска пегла која истовремено ја суши и пегла облеката со помош на врел воздух
– чини 1000 евра.
Како работи погл

loading...
Loading...