Видео: Досега невидени Американски летала патролираат над Сирија!

Loading...

Невидени Американски летала над небото во Сирија!Рускиот  EsoReiter.ru. соопштува дека НЛО патролира над небото во Сирија. Притоа, тие објавија видео на кое се гледа огромно црно НЛО над небото во Дамаск
Командантите од бунтовничката армија сметаат дека овој објект собира информации кои подоцна ќе се искористат при ударот. 
Според одредени аналитичари ударот над Сирија ќе ја донесе Третата светска војна во која се очекува да се вклучи и Русија. Американецот Алекс Џоунс вели дека воените сили веќе добиле наредба за користење на атомски бомби од тајната база во Тексас при нападот врз Сирија.Рускиот  EsoReiter.ru. соопштува дека НЛО патролира над небото во Сирија. Притоа, тие објавија видео н

loading...
Loading...