Видео: Дошле дури од Франција кај Иван Исцелител: ПОСЛЕ САМО 3 ТРЕТМАНИ, глуво девојче почнало да слуша, маж кој не можел да оди – проодел…

Луѓе од цел свет доаѓаат кај Иван ИсцелителНа видеото можете да видите девојче од ромска национална припадност кое живее во Парис, Франција. Девојчето не слушало со ниту едното уво, родителите го носеле секаде но немало никаков ефект и напредок, па потоа се одлучиле да го донесат кај Иван на 3 третмани. Детето сега слуша.
Вториот случај од видеото, е маж исто така од Франција кој не можел да оди пробал секакви медицински и други терапии не му помогнало ништо. Од три третмани кај Иван, човекот проодел.
Видеото кое Иван Исцелител го прикачи на фејсбук прикажува исто така гужва од автомобили со луѓе кои доаѓаат од целиот свет кај Иван Исцелител!
 

ROMI GO FALAT IVAN ISCELITEL
ROMITE GO FALAT IVAN ISCELITEL ,,(na video klipot ce vidite romce devojce koe zivee vo paris FRANCIJA ne slusalo so dvete usi roditelite go nosele sekade no nemalo fajde go donele kaj ivan na tri tretmani i deteto slusa. vo vtoriot slucaj maz isto taka od francija ne odel probal site medicinski i drugi terapii ne mu pomognalo od tri tretmani kaj ivan proodel i ce vidite guzva na koli od celiot svet raste stranskiot turizam raste Makedonskata ekonomija,,) VO KLIPOT SE ZBORUVA NA DVA JAZIKA ( ROMSKI I SRPSKI ) …………………………………videoto spodeluvajte go so vasite prijateli i ce ve prati sreca uverete se samite vo srecata
Posted by ivan iscelitel on Monday, September 21, 2015

На видеото можете да видите девојче од ромска национална припадност кое живее во Парис, Франција. Девојчето не слушало со ниту едното уво, родители

Пронајдете не на следниве мрежи: