Видео: Движењето на задникот за некого е забава, а за некого голема зависност

Младата Стеви развила зависност која го нарушила идиличниот семеен живот. Имено, Стеви постојано мрда со задникот, не бирајќи ни време ни место, а особено е слаба кога ќе слушне музика.
Притоа, Стеви е зависна од играњето. Се започнало кога родителите ја запишале на курс за танц, мислејќи дека тоа е добро за неа. Но, наскоро, нејзиното хоби се претворило во болест.
Болест која го вознемирила целото семејство.
Можеби нам ова ни е смешно, со оглед на тоа што станува збор за движење на задникот, но ако знаете некој со ваква зависност веднаш кажете му дека мора да преземе нешто. За потребната инспирација за решавање на овој проблем секако погледнете го смешното видео:
 
 Младата Стеви развила зависност која го нарушила идиличниот семеен живот. Имено, Стеви постојано мрда со задникот, не

Пронајдете не на следниве мрежи: