Видео: Епска изведба на „Слушам кај шумат шумите“ со Гоце Тодоровски и Дац

Loading...

Гоце Тодоровски и Драган Спасов – Дац се едни од нашите најдобри актери кои отсекогаш знаеле да ја насмеат до солзи македонската публика.
Така и во изведбата на „Слушам кај шумат шумите“, како и многу други македонски народни песни тие преку хумористичен начин ни го прикажуваат макеоднскиот фолклор.
Погледнете го видеото и смејте се заедно со Дац и Гоце Тодоровски.Гоце Тодоровски и Драган Спасов – Дац се едни од нашите најдобри актери кои отсекогаш знаеле да ја насмеат до солзи ма

loading...