Видео: Еве ја причината зошто сте сеуште „сингл“!

Loading...

Често се обидуваме да си објасниме себеси зошто сме решиле да излеземе од некоја врска.Пол Гејл на крајно духовит начин се обидел да ги развесели „самците“ и да проба со видео снимка да им објасни зошто не се во врска.
Листата е предолга, погледнете го видеото и проверете дали сте и вие „силнг“ поради наведените причини…

 
Пол Гејл на крајно духовит начин се обидел да ги развесели „самците“ и да проба со видео снимка да им објасни зошто не се во врска.

loading...
Loading...