Видео: Еве како би изгледало доколку се изгубите во вселената!

Loading...

НАСА објави видео кое кај многумина пројави чувство на вознемиреност.На видеото се гледа како би изгледало да се изгубите во вселената кога постепено се одалечувате од Земјата.
Серијата фотографии кои го сочинуваат ова видео направени се од страна на вселенското летало Месинџер додека ја напушта Земјината орбита на пат за Меркур.
Оваа сонда на научниците им даде бројни податоци во врска со Меркур, вклучувајќи и детална топографија како и информации за постоењето на лет и органски материјали.
Дали прикажаното видео буди вознемиреност и кај вас? На видеото се гледа како би изгледало да се изгубите во вселената кога постепено се одалечувате од Земјата.
Серијата фотографии кои го сочи

loading...
Loading...