Видео: Еве како да излупите компир за 1 секунда и тоа со ГОЛИ РАЦЕ!

Ако овие денови ви се пријаде пире или компир салата, овој одличен трик ќе ви помогне да заштедите на времеАко овие денови ви се пријаде пире или компир салата, овој одличен трик ќе ви помогне да заштедите на време во чистење лушпи, а да добиете здрав и вкусен оброк набрзина.
Како што веќе знаете и сами, за да биде совршено вкусен, но и за да ги задржи сите важни нутриенти, компирот најдобро е да се готви заедно со лушпата. Меѓутоа, додека оној кој спрема пире или компир салата чека да се олади компирот, отстранувањето на лушпите станува невозможна мисија.
За среќа, благодарение на чинија вода со мраз, сега лупењето на компирот станува „мачкина кашлица“.
Погледнете го видеото на слената страна:

Ако овие денови ви се пријаде пире или компир салата, овој одличен трик ќе ви помогне да заштедите на време во чистење лушпи, а да добиете здрав и

Пронајдете не на следниве мрежи: