Видео: Еве како еден досетлив човек „си ја спасил“ куќата од уривање!

Loading...

Еден досетлив Американец од гардот Понтијак смислил „генијален план“, ги заменил броевите на неговата и на една куќа во соседството, со цел да го спаси својот дом од уривање.Еден досетлив Американец од гардот Понтијак смислил „генијален план“, ги заменил броевите на неговата и на една куќа во соседството, со цел да го спаси својот дом од уривање.
Секако тој успеал во планот за спасување на неговата куќа, бидејќи наместо неа бил урнат домот во соседството. Но, задоволството на „генијалецот“ траело кусо, бидејќи неговата измама била откриена и набрзо била урната и неговата куќа.
Урнатата куќа била напуштена и во неа повремено престојувале бездомници, но сепак, овој „досетлив“ жител на американската сојузна држава Мичиген наскоро ќе се соочи и со судските власти поради ваквата измама.Еден досетлив Американец од гардот Понтијак смислил „генијален план“, ги заменил броевите на неговата и на

loading...
Loading...