Видео: Еве како реагираат девојките при депилација на интимниот дел!

Loading...

Жените се опседнати со тоа да имаат мека, мазна и нежна кожа, применувајќи разни козметички препарати како и отстранувајќи ги влакната од нозете, рацете па и од своите интимни делови.
Отстранувањето на влакната од интимните делови, всушност се нарекува Бразилска депилација. Тоа е нешто што девојките го практикуваат еднаш во месецот, што значи секој месец ја трпат онаа иста болка со години.
За мажите тоа значи „мазно и убаво“ но за жените значи болка, и тоа многу болка.
Ова видео ги прикажува реакциите на неколку девојки кои одлично го поднесуваат овој процес. Погледнете!Жените се опседнати со тоа да имаат мека, мазна и нежна кожа, применувајќи разни козметички препарати како и отстранув

loading...
Loading...