Видео: Еве како се тепа гладна жена во Мекдоналдс!

Loading...

Безбедносните камери во еден Мекдоналдс во Америка забележаа несекојдневна случка, а видеото веднаш беше споделувано на Јутјуб и социјалните мрежи. Жената која застанала на „драјв ин“ за да нарача пилешко од Мекдоналдс во еден момент се разлутила, бидејќи продавачката и рекла дека не служат во моментот. 
Разлутената жена почнала да ја тепа продавачката, која очајно се обидувала да побегне и да го затвори шалтерот. 
Погледнете како изгледа кога една гладна жена ќе почне да беснее и да тепа и крши се пред себе. Жената која застанала на „драјв ин“ за да нарача пилешко од Мекдоналдс во еден момент се разлутила, бидејќи продавачката и рекла дека н

loading...
Loading...