Видео : Еве како се забавуваат нуркачите

Loading...

Можеби станува збор за најобична физика(воздушни балончиња во вода), сепак мора да признаеме дека овој нуркач е многу вешт.
Нуркачот изгледа поминал многу време гледјќи „Војна на ѕвездите“. Тој се забавуваше уривајќи камења наредени еден на друг.  Во тоа му помогнаа воздушните меури.
Секако нуркањето само по себе е забавно- не значи дека и игрите под вода не се интересни. Погледнете го видеото.
 
Можеби станува збор за најобична физика(воздушни балончиња во вода), сепак мора да признаеме дека овој нуркач е многу

loading...
Loading...