Видео: Еве како Султан Сулејман би се справил со протестите во БиХ!

Loading...

Еве како добро познатиот султан, главниот лик од серијата „Величенствениот“ би се справил со протестите во БиХ…Ова видео кое се појави неодамна на Јутуб предизвика голем број на реакции…
Погледнете…

 
Ова видео кое се појави неодамна на Јутуб предизвика голем број на реакции…
Погледнете…

 

loading...
Loading...