Видео: Еве што се случува секоја вечер во 23 часот…

Loading...

Ние сме воодушевени од оваа изведба. Ова видео покажува што се случува во 23 часот во Хајат во Кентаки. Кентаки „Ол Стејт“ хорот ја пее американската химна, но мора да видите како звучи! 

Погледнете во видеото: 
Ова видео покажува што се случува во 23 часот во Хајат во Кентаки. Кентаки „Ол Стејт“ хорот ја пее американската химна, но мора да види

loading...
Loading...