ВИДЕО: Феноменален потег кој не се гледа често

Иако се чинеше дека е пијан и не може да застане на нозе, овој тинејџер успеа да стане ѕвезда на забавите.
Никој од присутните не би можел да претпостави дека тоа е кореографија на овој млад човек. Нишајќи се, одеше меѓу присутните и кога се чинеше дека се онесвестува, на изненадување на сите, продолжи да одскокнува од земјата. Тогаш тој скокна на нозе и продолжи да игра како да нема никој околу него.
Не постои сомнеж дека новата ѕвезда е родена, но не би ве советувале ова да го направите дома.Иако се чинеше дека е пијан и не може да застане на нозе, овој тинејџер успеа да стане ѕвезда на забавите.

Пронајдете не на следниве мрежи: