Видео: Физичка пресметка помеѓу ученичка и професорка

Loading...

Една ученичка во гимназија во Америка и нејзината професорка се суспендирани откако физички се пресметале на час, а еден ученик инцидентот го снимил со својот мобилен телефон.
Имено тепачката се случила поради козметички производи. Професорката и ги одземала козметичките производи на ученичката. Работите се искомплицирале откако ученичката ја повикала својата мајка.
Ученичката објаснува- Ме турна и почна да ме удира, а јас едноставно и вратив.
Полицијата го истражува случајот.Една ученичка во гимназија во Америка и нејзината професорка се суспендирани откако физички се пресметале на час, а ед

loading...