Видео: Физичка пресметка во „Фарма“

Loading...

Хаос на „Фарма“!Девојката која постојано прави кавги во „Фарма“ Јелена Голубовиќ ја фати за коса Дивна Карлеуша.
Физичката пресметка се случила откако Дивна и ги фрлила гаѓичките на Јелена во оган.
Притоа, Дивна едвај се воздржа да не и врати. Токму затоа не е дојдено до поголем инцидент.
Поради тоа што не станува збор за голема пресметка Јелена не е исфрлена од шоуто туку е само номинирана.
Додека Дивна добила опомена дека не смее да ги уништува туѓите работи.
Погледнете го видеото на следната страна…

 
Девојката која постојано прави кавги во „Фарма“ Јелена Голубовиќ ја фати за коса Дивна Карлеуша.

loading...
Loading...