Видео: Фраерска лекција од Тошо Малерот

Поучна приказна од Тошо Малерот.
Не дозволувајте да се најдете во ваква ситуација!!!
 Поучна приказна од Тошо Малерот.
Не дозволувајте да се најдете во ваква ситуација!!!
 

Пронајдете не на следниве мрежи: