ВИДЕО: Фудбалски свет каде зборовите се дела!

Видеото содржи реализирани проекти, развој на младите категории, враќање на македонските фудбалски великани во нашиот фудбал. На самиот крај сето ова е надополнето со мотивацискиот говор на македонската музичка легенда Влатко Стефановски.“Македонија е мала земја оспорувана од разни страни и сите заедно на некој начин
се обидуваме да ја еманципираме. Позицијата што јас ја имам како музичар 40 години е позиција на аутсајдер. Од почеток сум бил потценет, а тоа што доаѓам од Македонија, од мала средина, не ме прави помалку вреден. Напротив“.
Влатко Стефановски – музичар“Македонија е мала земја оспорувана од разни страни и сите заедно на некој начин
се обидуваме да ја еманципираме. Позицијата што

Пронајдете не на следниве мрежи: