Видео: Gangnam Style во нинтендо верзија…

Loading...

Gangnam Style во нинетендо верзија…Што би било кога  Gangnam Style би била стара видео игра 😉
Дали тоа би изгледало баш вака?
Погледнете го видеото и вратете се во минатото, кога уживавме играјќи игри на нинтендо 🙂

 
Што би било кога  Gangnam Style би била стара видео игра 😉
Дали тоа би изгледало баш вака?
Погледнете го видеото и врате

loading...
Loading...