Видео: Ги извадија од памет и на крај им кажаа „СКРИЕНА КАМЕРА“

Loading...

Ова е најсмешното видео од „Скриена камера“, погледнете што им се случи на млади момчиња кои буквално беа „извадени од памет“ кога ја видоа змијата, а потоа следуваше вистински хорор кој всушност беше хумор, но од едната страна, од другата страна беше вистински хорор.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Ова е најсмешното видео од „Скриена камера“, погледнете што им се случи на млади момчиња кои буквално беа „извадени од паме

loading...