Видео: ГО ИЗНЕВЕРУВАЛА СО ШЕСТМИНА па одлучил да и се одмазди

Loading...

За време на празниците едно момче дознало дека девојката со која е во врска 5 години го изневерува. Не му било доволно да ја остави, па решил да направи нешто поразлично.Сомнжот дека го изневерува, кај Дарл го предизвикале житариците кои ги пронашол во лавабото. Никол не јадела ништо што содржи глтен. Уверен дека некој спиел во неговата постела, одлучил да го разоткрие нејзиниот пасворд на Фејсбук и тоа го направил додека таа била на концерт. Тогаш неговите сомнежи се оствариле, сфатил дека го изневерува не со еден, туку дури со шесторица.
Со оглед на тоа дека не знаел како да ја остави, целата приказна му ја проследил на Mac Lethalu популарниот рапер кој од добиените податоци составил песна која за брзо стана хит.
Погледнете на следната страна:

Сомнжот дека го изневерува, кај Дарл го предизвикале житариците кои ги пронашол во лавабото. Никол не јадела ништо што содржи глтен. Уверен дека не

loading...
Loading...