Видео: Го мразела своето име па се прекрстила во „Секси“

Loading...

Шила Крабати (44) од Америка мајка на две деца, била разочарана од нејзиното име и решила да го смени…Таа решила да се вика „Секси“.
Шила не посетувала теретана, салони за убавина ниту пак направила пластична операција, таа едноставно си го променила своето име во Секси.
„Отсекогаш сум го мразела името Шила. Сега конечно се ослободив од тоа грдо име“ – изјавила Секси кога ги добила документите со своето ново име.
Погледнете ја нејзината изјава пред судот…

 
Таа решила да се вика „Секси“.
Шила не посетувала теретана, салони за убавина ниту пак направила пластична операција, таа еднос

loading...
Loading...