Видео: Го заменил својот внук за друго дете!

Loading...

Еден дедо по грешка земал дете кое мислел дека е неговиот внук а „замената“ ја утврдила неговата сопруга кога дедото си дошол дома со него.Мајката на ова дете се чуди чуди како нејзиниот 5- годишен син воопшто тргнал со овој човек. Дедото тврди дека ова петгодишно детенце му заличило исто како неговиот внук по капата кое ова дете ја носело.
Родителите на 5- годишното дете бараат да бидат казнети учителките од градинката.

 
Мајката на ова дете се чуди чуди како нејзиниот 5- годишен син воопшто тргнал со овој човек. Дедото тврди дека ова петгодишно детенце му заличило и

loading...
Loading...